Södertälje Science Week

Var med på Södertäljes resa in i framtiden

Under Södertälje Science Week arrangeras en mängd olika aktiviteter på temat innovation, forskning, utveckling och högre utbildning. Vi börjar redan i höst med en kickoff för skolan 27–29/7, 2017. Södertäljes elever får delta i workshops, seminarieserier, föreläsningar och studiebesök. Södertälje Science Park och nya KTH campus invigs den 30 januari 2018 och i samband med detta arrangeras Södertälje Science Week 31 januari–4 februari. Program och aktiviteter uppdateras löpande.

Om Science Week
 • Connector.

  Kickoff för skolan inför Södertälje Science Week

  27–29 sep 2017: Gymnasiet och grundskolan erbjuds att delta i workshops och seminarier med tema; forskning, innovation, entreprenörskap, utveckling och högre utbildning. Skolan har möjlighet att under hösten jobba vidare med projektarbeten och delta i innovationstävlingar.

 • Connector.

  Invigning

  30 januari, 2018 invigs Södertälje Science Park och nya KTH campus för specialinbjudna gäster.

 • Connector.

  Södertälje Science Week 2018

  31 jan–4 feb 2018: Under den 31 jan–4 feb I anslutning till invigningen blir det öppet hus och en mängd olika aktiviteter på temat forskning, innovation och högre utbildning arrangeras för näringsliv och studenter. Skolorna ges också möjlighet att presentera höstens projektarbeten.

Kick-off för skolan 27–29 september 2017

Södertälje Science Week tjuvstartar i höst med en kickoff för elever i gymnasiet och grundskolan. Vår ambition är att göra eleverna till medskapare när Södertäljes nya framtidsarena Södertälje Science Park och nya KTH campus växer fram. Ett 30-tal workshops och seminarier inom temat forskning, utveckling, innovation och högre utbildning kommer att arrangeras av näringsliv, akademin och olika aktörer som ska inspirera och engagera eleverna under hösten.

Läs mer