• Representerar du ett företag, organisation eller förening med lokal förankring i Södertälje som vill arrangera en aktivitet exempelvis en workshop eller ett seminarium som är en del av det officiella Södertälje Science Week programmet?
  • Södertälje Science Park driver konceptet Science Week där det övergripande syftet är att stimulera intresset för forskning, utveckling och innovation samt högre utbildning i Södertälje. Science Week är ett öppet initiativ från Södertälje Science Park där organisationer inom näringsliv, akademi, offentlig sektor eller civilsamhälle har möjlighet att delta som medarrangörer.
  • Du som medarrangör får ett exklusivt kontaktnät, är med och sätter riktningen mot framtidens Södertälje och verkar i ett kreativt sammanhang med fokus på forskning, utveckling och innovation. Scania, AstraZeneca och KTH som är globalt ledande aktörer inom sina områden medverkar.

Som medarrangör ansvarar du fullt ut för din programpunkt dvs allt från planering, kostnader till genomförande av aktiviteten. Södertälje Science Park AB samordnar koncept och gemensam marknadsföring.

Södertälje Science Park kan i mån av tillgång erbjuda föreläsningslokal under dagarna Södertälje Science Week arrangeras.

Välkommen att vara delaktig i att skapa framtida möjligheter både för din organisation och för Södertälje.

Ta chansen och var med när det händer.

  • Ansvarig samordnare: Eva Helén eva.helen@sodertalje.se 08-523 0 37 57
  • Ansvarig samordnare kommunikation: Emanuel Alvarez, emanuel.alvarez@sisp.se, 073 600 70 70