← Tillbaka till kalendariet

Framtidens forskare har digitala superkrafter i bakfickan

Välkommen till vårt andra Tech Stalk som denna gång blickar framåt och funderar på vilka krafter som kommer att forma framtidens forskning och vetenskap.

Inspelare är Dr Martina Banyay med närmare 20 år som forskare, chef och ledare inom start up-världen. Nya teknologier sveper in över oss i en allt snabbare takt. AI, blockkedjan, IoT,decentralisering, hackers och nya kommunikationsmedel – hur kommer alla dessa nya teknologier och arbetssätt att påverka hur forskning och vetenskap kommer att bedrivas nu och framöver?

Anmälan (deltagande är kostnadsfritt)

Inbjudan tll Tech Stalk 23 januari (PDF) 

Vad är Tech Stalk?

Södertälje Science Park bjuder in varannan onsdag 16.30 till en timmes lättsamma träffar för introducera spännande frågeställningar, sammanföra intressanta individer och låta deltagarna utbyta kunskap och idéer kring exponentiella teknologier, hållbara flöden och innovationer. Inledning av inspirerande experter innan deltagarna lånar varandras hjärnor i ett reflekterande och kreativt samspel. För de som vill och hinner att stanna kvar en stund så blir det en halvtimmes lekfulla efterspel då man testar och/eller bygger saker eller lekfullt tävlar i lättsamma former.


Medverkande

Martina Banyay