← Tillbaka till kalendariet

(OBS! Träffen blir online). Inspiration inför programstart av Hållbarhetsprogrammet för företag

Funderar ditt företag på hållbarhet och hur det kan skapa lönsamhet hos er? Vill du veta hur hållbarhet kan integreras i affärsverksamheten och stärka varumärket. Hållbarhetsredovisa ditt företag!

Under våren har vi arrangerat den första omgången av programmet och under hösten 2020 anordnar vi en ny omgång i samarbete med Pure Act. Hållbarhetsprogrammet består av fyra förmiddagspass.

Läs mer om vad Hållbarhetsprogrammet innebär

På inspirationsträffen den 17 april presenteras programmet där vi diskuterar och analyserar ert nuläge, era intressenter och väsentlighetsområden. Tillsammans skapar vi även en hållbarhetsrapport enligt kraven i Hållbarhetslagen. Ni får tillgång till ett digitalt verktyg där ni dokumenterar, planerar och kommunicerar hållbarhetsarbetet. Efter avslutat program har ni möjlighet att erhålla ett certifikat. Under programmet kommer ni få träffa olika ämnesexperter och diskutera utmaningar och möjligheter tillsammans med andra företag.

Träffen är kostnadsfri.

Träffen sker online på grund av Coronaviruset

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer med anledning av Coronaviruset att ordna videokonferens. Länk mailas ut till alla anmälda.

Frågor?

Kontakta Eva Helén, Utvecklingsstrateg på Södertälje Science Park.

Läs mer om PURE ACT


Medverkande

Therese Svensk
PURE ACT

 

Linnea Eriksson
PURE ACT

 

Eva Helén
Södertälje Science Park