← Tillbaka till kalendariet

FULLBOKAT! Kickstart Digitalisering Del 2

Kickstart Digitalisering stöttar små och medelstora företag som arbetar i, eller nära, industrin i sin digitaliseringsresa – oavsett var på resan man befinner sig. Syftet är att ge företagen insikt och inspiration för att kunna ta tillvara på de möjligheter som digitaliseringen innebär.

Genom stöd och samverkan med andra får företagen hjälp att hitta sätt att stärka sina affärer och identifiera möjligheter till nya kunder och marknader. Kickstart bidrar därmed till resan mot en framgångsrik och lönsam digitalisering.

“93 % av deltagarna i Kickstart anser att de har fått nya idéer om sitt företags möjligheter inom digitalisering”.

Upplägg och omfattning

Att ta del av Kickstart Digitalisering innebär att ditt företag investerar i två heldagar, bestående av två dagar (14/11 & 6/12) med workshops kring digitalisering. För att få ut så mycket som möjligt av Kickstart ser vi av erfarenhet att det är bra om 2-3 personer deltar från företaget, i ledning eller motsvarande beslutsfattande position. Det kommer att tilldelas några ämnesområden att arbeta med under Kickstart för att påbörja den interna processen. Besök kickstartdigi.se

Anmälan krävs

Sista anmälningsdag 5 november!

Anmälan sker via formulär

Observera, vi förbehåller oss rätten att debitera 1000 kronor i avbokningsavgift om ett företag avbokar sitt deltagande i Kickstart mindre än 48 timmar innan inplanerad Kickstart eller om företaget helt uteblir.

Se mer information på: kickstartdigi.se

Vid frågor, kontakta: Rodan Hanna, 073-784 62 33 eller på e-post: rodan.hanna@sscp.se


Medverkande

Rodan Hanna
Södertälje Science Park