← Tillbaka till kalendariet

Längtar du utomlands?

Hur skapar du förutsättningar för en lyckad expansion utomlands?

Har du tankar på att utvidga din verksamhet och internationalisera dina befintliga produkter?  Har du en innovation som du vill hitta nya marknader för?

Vilket land eller region borde du fokusera på i första skedet? Hur ska du tänka och vilka verktyg och stöd finns det då du värderar olika geografiska marknader? Välkommen till ett inspirerande och kompetenshöjande seminarium!

I ett fiktivt exempel tittar vi på ett företag med ambition att utforska nya marknader med sina befintliga produkter men även där man har tagit fram en innovation.

Seminariet arrangeras av Södertälje Science Park tillsammans med Kista Science City och Region Stockholm. Det finns möjlighet att ställa frågor varvat med inspel med tankar och tips från olika medverkande experter från bland annat PRV (Patent- och registreringsverket) och STHLM GLOBAL.


Seminariet sker inom ramen för projektet Frontrunners for Sustainable Innovation, ett gemensamt, EU-finansierat projekt, mellan tre av Stockholmsregionens starkaste innovationskluster: Kista Science CitySödertälje Science ParkOpenlab och KTH. Tillsammans hjälper vi små och medelstora företag att utveckla sina idéer snabbare och ta sina innovationer till marknaden.


Medverkande

Mikael Ek
Södertälje Science Park

 

Conny Lemon
Södertälje Science Park

 

Erik Enqvist
Patent- och registreringsverket