← Tillbaka till kalendariet

TechQueens för kvinnor 16-26 år

Välkommen till en fullspäckad dag med inspirationsföreläsningar och workshops med inspirerande kvinnor som berättar om sin karriärsresa inom tech och entreprenörskap. Eventet vänder sig till kvinnor mellan 16-26 år. Under dagen arrangeras även en tävling där vi delar ut 5000 kronor för bästa tekniska lösning inom mat och hållbarhet.

  • Hur går du från sjöman till Techdrottning? Hur är det att ha Isabella Löwengrip som chef? Carolin Solskär, Innovationschef på Nordic Tech House kommer att berätta allt om möjligheterna som finns för kvinnor inom techbranschen och varför just du ska söka dig dit.
  • Hur når man sina karriärsmål och hur hanterar man motgångar? Få tips på hur du kan få en raketfart på din karriär som ung. Nawres Caman har en bakgrund som VD för ett koncernbolag, egenföretagare och nu Head of Sales för ett internationellt bolag. Ta del av hennes workshop för att få konkreta verktyg på hur du kan konkretisera och prioritera dina karriärsmål i livet.
  • Varför ska du lära dig om AI och programmering oavsett vilken utbildning du väljer? Rebecca Jansson kommer att berätta om sin karriärsresa som civilingenjör och hur hon kom in på AI och programmering.

Varmt välkommen!

Observera att vi tar ut en “No show” avgift på 300 kronor om du inte kan komma och inte avanmält dig senast den 20 september. Detta för att hållbarhet är viktigt för oss och vi vill minska på matsvinn.


Medverkande

Carolin Solskär
Innovationschef på Nordic Tech House

 

Nawres Caman
Head of sales på Potentialpark

 

Rebecca Jansson
Data scientist på Accigo