← Tillbaka till kalendariet

Digital seminarieserie om prototypande och 3D skrivning

Vi arrangerar ett seminarium i månaden fram till årsskiftet som handlar om 3D-skrivare. Nästa seminarium är den 3 december klockan 13.00 – 14.00.

Har ditt företag en tidig prototyp, en hårdvara, som du vill jobba vidare med och utveckla? Idéer som du gått och tänkt på, men inte har tid, kunskap eller förutsättningarna att göra verklighet av? Funderar du på hur additiv tillverkning som 3D printing skulle kunna erbjuda en snabbare väg att gå från idé till prototyp? Eller funderar du på att införa det som komplement till existerande produktion?
Under seminariet som Södertälje Science Park anordnar i samarbete med KTH Södertälje kommer vi att ge en introduktion till hur 3D skrivande kan stödja en snabb prototyp-process. Du kommer också att få insikt om hur samarbetet med Open Prototyping Södertälje är upplagt och hur du som företagare/innovatör kan ta del denna resurs.

Datum: Träff 5: 3 december
Tid: 13.00-14.00
Form: Digitalt via Zoom
Frågor: victor.strimfors@sscp.se, 0763-44 84 77

Är du nyfiken på prototypverkstaden som driver tillsammans med KTH Södertälje? Läs mer på www.sscp.se/ops

Vi driver Prototypverkstaden genom projektet Frontrunners for Sustainable Innovation är ett gemensamt, EU-finansierat projekt, mellan tre av Stockholmsregionens starkaste innovationskluster: Kista Science CitySödertälje Science ParkOpenlab och KTH. Tillsammans hjälper vi små och medelstora företag att utveckla sina idéer snabbare och ta sina innovationer till marknaden.

Läs mer på: frontrunners.eu