Image

Södertälje Science Park bjuder företagare till företagsutvecklingsdagar. Under denna dag får du inspiration, temaföreläsningar, träffa andra företag och företagsfrämjande organisationer. Träffarna är upplagda enligt följande:

11.00 Inspirationsföreläsning

12.00 Företagslunch

13.00-15.00 Träffa företagsutvecklingsfrämjare 


Det som vi kallar främjarsystemet är en komplex sammansättning av aktörer. Alla har sina unika erbjudande för att stärka nya och etablerade svenska små- och medelstora företag. 

Det kan ibland upplevas som svårt att överskåda vilket stöd som finns, vilka resurser som är tillgängliga och vem vänder jag mig till?

Vi vill göra en insats för att råda bot på detta, genom att ordna företagsutvecklingsdagar där vi bjuder företagsfrämjande aktörer en dag i månaden för att träffa företag som vill utvecklas. 

Här ges du möjlighet att träffa företagsfrämjande organisationer, antingen genom att mingla på mässa eller att boka en tid där ni sätter ned i lugn och ro.Den 27 november, kl 11-15  genomförs företagsutvecklingsdagen med tema Internationalisering där vi bjuder in till en företagslunch och mässa där du kommer att träffa företagsfrämjande organisationer, KTH studenter och oss på Södertälje Science Park. Läs vidare och anmäl dig till lunchen.


Den 31 januari 2020, i samband med Science Week blir denna dag en del i programmet. Välkommen på flera spännande aktiviteter för att hitta stöd för ditt företags internationalisering, träffa studenter och träffa andra företag över lunch. Läs vidare här. 


Image

KONTAKT:

Mikael Ek
Projektledare
073-312 92 57
mikael.ek@sscp.se