Södertälje Science Park fungerar som en neutral mötesplats där näringsliv, akademi och samhälle kan samverka och tillsammans utveckla sina företag, Södertälje, regionen och Sverige. Vi driver projekt själva och i samverkan med andra Science Parks, företag och akademin, bland andra KTH och Mälardalens högskola.

Vi vänder oss främst till entreprenörer, producerande startups, små och medelstora företag, leverantörer och produktionsexperter i Södertälje, Stockholm och Mälardalen, men även nationellt och storföretag. Vi är en plattform för människors idéer, kunskap och kreativitet att komma samman. Vi bidrar till att stärka regionens näringsliv, stöttar entreprenörskap och affärsutveckling, samt attraherar tillväxtföretag.

I högermenyn hittar du pågående projekt och utbildningar för företag, entreprenörer och leverantörer.


Se vad som är på gång i vår eventkalender

Designa, prototypa och skriv ut i vår verkstad

Tillsammans med KTH Södertälje driver vi en prototypverkstad kallad Open Prototyping Södertälje (OPS). Här kan du förverkliga dina idéer med hjälp av den senaste tekniken. I verkstaden,kan du designa, ta fram prototyper och utveckla tillverkning. Alla är välkomna – privatpersoner, forskare, anställda, egenföretagare, innovatörer och allmänt nyfikna. Verkstaden driver vi tillsammans med KTH Södertälje.

Läs mer om prototypverkstaden


Science Week

Science Week är ett årligt samhällsforum och event för att skapa delaktighet för en hållbar värld, ett slags Almedalen med fokus på hållbarhet och hållbar produktion. Vi visar en mängd olika initiativ, bygger nätverk och ger inspiration för att skapa stolthet och framtidstro. Du som företag kan arrangera workshop, seminarier eller ha möten/konferens under Science Week och gå på kostnadsfria seminarier. Konkret innebär det cirka 150 programpunkter, workshops och seminarier om stadsutveckling, hållbar produktion, kompentensutveckling, digitalisering och entreprenörskap.

Till Science Weeks webbplats

Hyr kontorsplats och mötesrum 

I Södertälje Science Park finns både kontor och arbetsplatser på heltid, deltid eller om du vill, förnågra timmar. Du kan sitta kostnadsfritt inne i öppna ytan i entrén. Vi har mötesrum för allt från 4 personer upp till 220 personer.

Läs mer om att hyra kontorsplats

Läs mer om att hyra möteslokaler