Årets Innovationspris är ett pris som delas ut till dig med koppling till Södertälje, som kan visa på en nyskapande och hållbar produkt eller tjänst som kan skapa en förändring i samhället.


För att kunna delta i tävlingen ska du ha en koppling till Södertälje. Innovationen är en fysisk produkt, tjänst eller kombination av dessa och ska kunna bidra till en hållbarare värld.

Följande behövs för att kunna delta:

  • En kort beskrivning av produkt och/eller tjänst som möter kriterierna
  • En eller flera representanter ska på 5 minuter kunna pitcha produkten eller tjänsten för en jury.

När ansökningstiden löpt ut samlas en kommitté som utser tre finalister från alla kandidater. Finalisterna ställs därefter inför en expertjury. Samtliga finalister bjuds på två biljetter vardera till Södertäljegalan  där vinnaren koras och prisas på scenen. Beroende på rekommendationer från folkhälsomyndigheten kan prisutdelningen behöva hållas digitalt.

Vad får vinnaren av Innovationspriset?

De nominerade publiceras i media och får marknadsföring både före, under och efter prisutdelning. Vinnaren får utmärkelsen Årets Innovationspris 2020, diplom och marknadsföring i form av publicering efter prisutdelningen.

Vinnaren får även stöd av Södertälje Science Park, det kan vara att ta fram en prototyp, f¨stöd i affärsutveckling, marknadsföring eller liknande. Stödet beror på var tjänsten/produkten befinner sig och vad det är. 

Sista dag för ansökan är den 12 oktober.


Daniel Kärrlander, projektledare

FRÅGOR? KONTAKTA:

Victor Strimfors
Projektledare
E-post: victor.strimfors@sscp.se
Mobil: 076-344 84 77