Image

Har du tankar på att utvidga din verksamhet och internationalisera dina befintliga produkter? Har du en innovation som du vill hitta nya marknader för?

Vilket land eller region borde du fokusera på i första skedet? Hur ska du tänka och vilka verktyg och stöd finns det då du värderar olika geografiska marknader?

Välkommen till ett inspirerande och kompetenshöjande seminarium! I ett fiktivt exempel tittar vi på ett företag med ambition att utforska nya marknader med sina befintliga produkter men även där man har tagit fram en innovation. Seminariet arrangeras av Södertälje Science Park tillsammans med Kista Science City och Region Stockholm.

Ställ frågor till experterna

Det finns möjlighet att ställa frågor varvat med inspel med tankar och tips från olika medverkande experter från bland annat PRV (Patent- och registreringsverket), Almi och STHLM GLOBAL.

Seminariet sker inom ramen för projektet Frontrunners for Sustainable Innovation, ett gemensamt, EU-finansierat projekt, mellan tre av Stockholmsregionens starkaste innovationskluster:

  • Kista Science City
  • Södertälje Science Park
  • Openlab
  • KTH

Tillsammans hjälper vi små och medelstora företag att utveckla sina idéer snabbare och ta sina innovationer till marknaden.

Anmälan till webbinariet "Längtar du utomlands?"
Image

MIKAEL EK
Projektledare
mikael.ek@sscp.se

Image

CONNY LEMON
Projektledare
conny.lemon@sscp.se

Image
Eventet är delvis finansierat av Europeiska Regionalfonden.