← Se alla aktiviteter

Observera: Aktiviteten genomfördes under ScienceWeek 2018 och är avslutad.

Scania Innovation Factory och medarbetarnas framtida innovationer

Ett inspirerande seminarium som ger inblick i hur Scania jobbar med att bygga en högre innovationsförmåga för framtiden.
Vinnarna av Scania innovation Challenge 2017, team The Game presenterar sin gamification lösning för morgondagens lastbilschaufförer som är en innovativ och nytänkande interaktiv utbildning för förare som integrerar spelupplevelser i lärandet. Team Scania Proactive Routing presenterar sin lösning för en konkurrenskraftig ruttoptimering baserad på datadriven historisk och realtidsdata som kan göras tillgänglig via Scanias digitala marknadsplats Scania One.

Teamen har inspirerats av principerna i Lean start up metodik där deltagarna får tid att utveckla sin lösning på arbetstid.
Helena Malmberg, innovationsledare på Scania Innovation Factory berättar om Scanias satsning och hur företaget jobbar i praktiken för att uppmuntra interna talanger och idéer.
Därefter har du möjlighet att delta i en Hållbar After Work kl 16-18 mingla med kollegor och nya vänner, gå en rundvandring i nya huset, programmera din egen robot och tävla, vara med i Grafikens Hus konstworkshop, printa i 3D, testa framtidens mat eller bara hänga till härlig musik.

Kom och låt dig inspireras! Anmäl dig genom att klicka på den blå knappen en bit upp till höger.

 


Medverkande

Helena Malmberg

innovationsledare, Scania Innovation Factory

 

Kristofer Enelund
The Game

 

Neil Coghlan
Scania Proactive Routing