Utställning – Prototyping


Kan 3D-printing vara ett verktyg som skulle passa i din verksamhet? Kan prototyper spela en viktig roll i din produktion och hur passar de in i produktutvecklingsprocessen? Tjänsteleverantörer och organisationer inom prototyping och tjänstedesign visar upp vad de kan göra för just dig och ditt företag och du får möjlighet att se vår prototypverkstad, Open Prototyping Södertälje.


Träffa SolidEngineer och utforska vilka möjligheter det finns för din verksamhet med 3D-printing. Möjligheterna med 3D-printing är idag närmast oändliga! Snabba prototyper eller detaljer med en hållfasthet som gör att de faktiskt går att använda. Är du nyfiken att se hur en komposit- eller metall-skrivare kan effektivisera din verksamhet eller är du intresserad av att få hjälp med att skriva ut detaljer?


Performance Wheel – Hur snabbt snurrar hjulet i ert företag? OpenLab är en organisation som arbetar med designmetodik för att utveckla innovationer. Passa på och boka en träff med Openlab för ditt företag. Tillsammans går ni igenom ert företag. Det kostar ingenting och det är möjlighet att gå på djupet med ditt företag. Under ca 45 minuter går företaget igenom utvecklingsområden, möjligheter och utmaningar. Anmäl dig – först till kvarn där det finns plats för 3 företag!


Träffa företag som gått programmet IDEACTION som Toolspace driver. Programmet pågår under 8 veckor och det är öppet att anmäla sig till kurser som går under 2020. Under 8 veckor du får tillgång till en prototyp verkstad i Stockholm, metodologi, kunskap och experter, en community av +100 innovatörer. 98 innovatörer har fått stöd i 2018 och 2019. 32 innovatörer får stöd under 2020. Programmet finansieras av Vinnova.


Norrsidan Innovation
Internet-of-Things, IOT, är ett begrepp som de flesta har kommit i kontakt med idag. Begreppet IOT används för uppkopplade saker som ger nya möjligheter till fjärrövervakning och fjärrstyrning av allt från kylskåp och diskmaskiner i hem till att mäta skräpnivån i papperskorgar eller läsa av till exempel vattenmätare.


 


Medverkande

Kjell Nordlander

Säljare, SolidEngineer AB

Daniel Hansson

Tekniker, SolidEngineer AB

Sara Araya
Open lab
Jean-Baptiste [JB] Gérard

Co-Founder, Toolspace

Mikael Beving

Co-Founder, Toolspace

LINFAN ZHANG
Norrsidan Innovation