Den 30 januari till den 2 februari 2019 är det dags för den andra upplagan av Södertälje Science Week. Syftet är att skapa ett positivt framtidsinriktat event som bidrar till Kunskapsstaden Södertälje på temat innovation, forskning och utveckling med fokus på hållbarhet. Målgruppen är bred, aktiviteterna kan rikta sig till såväl företag, studenter, gymnasieelever som allmänhet.

Evenemanget som sådant föddes i samband med att Södertälje Science Park och nya KTH i Södertälje invigdes den den 30 januari 2018. Science Week finns huvudsakligen till för näringsliv, akademi och samhälle, alltså företag, studenter, elever som allmänhet som har ett intresse för teknik och framtiden. Innovation och forskning. Men Science Week finns även för att lyfta högre utbildning för gymnasieelever som är intresserade av teknik och produktion med workshops och seminarier.

Ingen Science Week utan våra medarrangörer

Utan medarrangörerna hade vi inte haft någon Science Week. Södertälje Science Park är övergripande ansvarig men programpunkterna arrangeras av medarrangörerna själva. Det är ett ypperligt tillfälle att nätverka och förknippas med framtidens Södertälje. Du syns i ett sammanhang med innovation, utveckling och forskning där Södertälje Science Park med Scania, AstraZeneca och Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) är dragare.

Är du intresserad av att bli medarrangör? Välkommen att skapa framtida möjligheter både för dig, din organisation och för Södertälje!

Kontakta ansvarige samordnare, Eva Helén.

Läs mer om att bli medarrangör och vad det innebär

Tidigare event och filmer från Södertälje Science Week 2018