Är du student på KTH Södertälje och vill vara med under årets kanske häftigaste event? Vi behöver dig! Här hittar du som student eller studentvärd information relaterat till värdskap, tips på föreläsningar och annat spännande. Sidan uppdateras löpande så håll utkik!

Vad är Science Week?

Science Week är ett årligt event som 2019 lockade drygt 4 500 besökare till 100 programpunkter under fyra dagar och nu är det dags igen! Science Week är ett framtidsinriktat event på temat innovation, digitalisering, forskning och utveckling med fokus på hållbarhet. Besökare från alla delar av samhället möts, inspireras och tar del av det som sker i både Södertälje, Sverige och världen. Allt från föreläsningar om bostäder i Södertälje till textrobotar inom journalistiken och smarta fabriker i Japan, allt under samma tak och helt kostnadsfritt.

Nytt för i år är ett 24-timmars Hackathon

Var med och skapa framtidens Södertälje centrum! Södertälje Hackaton pågår under 24 timmar med start fredag 31 januari 17.00 och slutar 1 februari 16.00. De tävlande ställs inför två utmaningar – miljömässiga och mobilitet 2030.

Varför ska du vara med på Science Week?

Science Week är en fantastisk möjlighet för dig som student att träffa företag, låta dig inspireras och kanske säkra ditt framtida drömjobb. Du ansvarar för värdskap och skapandet av en inbjudande miljö som dessutom stärker ditt CV inför framtida utmaningar. Som en liten bonus får du dessutom en ekonomisk ersättning i form av timlön. Intresseanmälan är inte bindande. Vi kommer skicka ut mer information och datum för en gruppträff för alla intresserade.