• Connector.

  Kickoff för skolan inför SSW18

  27–29 sep 2017: Gymnasiet och grundskolan erbjuds att delta i workshops och seminarier.

 • Connector.

  Projektarbeten

  Skolans temaarbeten: Under hösten har eleverna möjlighet att arbeta vidare med olika teman och delta i innovationstävlingar.

 • Connector.

  Södertälje Science Week 2018

  31 jan–4 feb 2018: Under den 31 jan – 4 februari arrangeras aktiviteter på temat forskning, innovation och högre utbildning för näringsliv och studenter. Möjlighet finns att presentera skolornas temaarbeten genom utställningar och presentationer.

Under Södertälje Science Week 2018 bjuder vi in dig att vara med på Södertäljes resa in i framtiden. Vi arrangerar en mångfald av aktiviteter på temat innovation, forskning och utveckling för såväl företag, studenter, elever som allmänhet. Det sker i samband med att vi inviger Södertäljes nya framtidsarena Södertälje Science Park med nya KTH campus. Välkommen att inspireras, få ny kunskap och vara delaktig i att skapa framtida möjligheter både för dig och för Södertälje.

Program och innehåll presenteras löpande på scienceweek.se

Huvudarrangör och avsändare för Södertälje Science Week är Södertälje Science Park AB.

Medarrangörer:

Scania, AstraZeneca, KTH, Södertälje kommun, Destination Södertälje, Grafikens Hus, projekt Matlust, Tom Tits Experiment, Swetox, SPPD, Campus Telge, Nyföretagarcentrum, UIC, och Ung Företagsamhet.