Södertälje Science Week

Nu har vi påbörjat resan mot Södertälje som attraktiv Kunskapsstad

Under Södertälje Science Week 31/1-4/2, 2018 besökte cirka 4 000 personer olika seminarier, workshops och Öppet Hus på temat forskning, innovation och utveckling. Vi arrangerade tillsammans med våra medarrangörer cirka 70 olika seminiarer och workshops.

Södertälje Science Park blev under ett antal dagar en fantastisk, myllrande fysisk mötesplats där världarna möttes med framtidsseminarier, prototypverkstad, robotbygge och konst kreationer. Det blev en härlig mix av besökare med forskare, studenter, tjänstemän, offentliga företrädare, entreprenörer, företagsledare, politiker och allmänhet.

Filmen här tar med dig på en snabb tur från invigningen och genom Södertälje Science Week.

Välkomna till Södertälje Science Park!

  • Södertälje Science Week 2018

    31 jan–4 feb 2018 i anslutning till invigningen blir det öppet hus och en mängd olika aktiviteter på temat forskning, innovation och högre utbildning arrangeras för både näringsliv och studenter. Skolorna ges också möjlighet att presentera höstens projektarbeten under veckan.

  • Invigning

    30 januari, 2018 invigs Södertälje Science Park och nya KTH campus för specialinbjudna gäster.

  • Kickoff för skolan inför SSW18 Södertälje Science Week

    27–29 sep 2017: Gymnasiet och grundskolan erbjöds att delta i workshops och seminarier med tema; forskning, innovation, entreprenörskap, utveckling och högre utbildning. Skolan arbetade sedanvidare med projektarbeten och delta i innovationstävlingar.

Södertälje Science Week 31/1 – 4/2 2018

Efter en lyckad kickoff för skolorna i september 2017 och en fullspäckad Science Week i början på 2018 är nu nya framtidsarena Södertälje Science Park och nya KTH campus i full gång. Välkommen hit för att hitta samarbeten och skapa framtida möjligheter både för dig och för Södertälje.Läs mer