Ett S med olika färger- Lila, blå, orange, rosa och grön.Logga för Science Week

SCIENCE WEEK
2-6 FEBRUARI 2022

Den 2-6 februari 2022 är det dags för Science Week digitalt med livesändningar och workshops online inom hållbar utveckling, hållbar produktion och hållbar stadsutveckling. Den 5-6 februari arrangeras ett 24-timmars hackathon, Hack for Södertälje. Science Week arrangeras av Södertälje Science Park tillsammans med Södertälje kommun, Scania, AstraZeneca, KTH och ett 40-tal medarrangerande företag och organisationer från Södertälje och innovationsnoder i Stockholm.

Jag vill få e-post när programmet för 2022 är publicerat"Inspirerande gånger hundra!" • "Proffsigt!" • "Härlig bredd på talare"

Sagt av deltagare 2021
Image
Image
Image

Här går nyfikenhet, forskning och framtid hand i hand

Science Week är ett framtidsinriktat event för att skapa delaktighet och sprida kunskap för en hållbarare värld. Under tre dagar kan du delta i livesända webbinarier och workshops där forskare, studenter och beslutsfattare inom näringsliv och offentlig sektor möts i interaktiva samtal över branscher, generationer och gränser. Science Week 2022 blir helt digitalt, och vi sänder live från Södertälje Science Park den 2-4 februari. Mellan den 5-6 februari kan du delta på 24-timmars hackathon. Programmet släpps den 23 november!

Läs mer om Science Week
Image

Hack for Södertälje är tillbaka 5-6 februari!

Hack for Södertälje är en del av Science Week och ett online hackathon under 24 timmar för dig som vill bidra input, idéer, koncept och lösningar som hjälper Södertälje kommun på sin resa mot ett mer inkluderande, hållbart och anslutet samhälle.

Hackathonet kommer att fungera som en katalysator och utmanare för att förstärka det pågående arbetet inom områdena ekosystem IoT, AI, öppen data, realtidsdata och hållbarhet.

Proffsigt, intressant och lärorikt!
Tittare 2021
Skarpa programledare och intressanta talare, glatt överraskad!
Tittare 2021
Var tveksam till att titta på Science Week på TV, men det var riktigt bra, ser fram emot 2022!
Tittare 2021