Södertälje Science Week

Vill du vara med på resan mot framtidens Södertälje?

Södertälje Science Week återkommer under vecka 5 2019 och vi vill bjuda in dig att vara med, antingen som besökare eller medarrangör!

Södertälje Science Park blev en fantastisk, myllrande fysisk mötesplats seminarier, workshops och Öppet Hus på temat forskning, innovation och utveckling med 4 000 besökare. Tillsammans med våra medarrangörer arrangerade vi cirka 70 olika seminarier och workshops med bland annat prototypverkstad, robotbygge och konstkreationer.

Välkommen till Södertälje Science Park!

Jag är intresserad av att vara medarrangör

Jag är besökare

 • Science Week 2019

  Södertälje Science Week återkommer 2019 med nya aktiviteter med fokus på forskning, innovation och högre utbildning. Vi söker nu medarrangörer till 2019

 • Södertälje Science Week 2018

  31 jan–4 feb 2018 i anslutning till invigningen blir det öppet hus och en mängd olika aktiviteter på temat forskning, innovation och högre utbildning arrangeras för både näringsliv och studenter. Skolorna ges också möjlighet att presentera höstens projektarbeten under veckan.

 • Invigning

  30 januari, 2018 invigs Södertälje Science Park och nya KTH campus för specialinbjudna gäster.

 • Kickoff för skolan inför SSW18 Södertälje Science Week

  27–29 sep 2017: Gymnasiet och grundskolan erbjöds att delta i workshops och seminarier med tema; forskning, innovation, entreprenörskap, utveckling och högre utbildning. Skolan arbetade sedanvidare med projektarbeten och delta i innovationstävlingar.

Södertälje Science Week 2019

Södertälje Science Week 2018 var en spännande vecka med många intressanta möten och aktiviteter. Nu tar vi nya tag och siktar på januari 2019 då vi anordnar Södertälje Science Week igen och vi vill bjuda in dig och ditt företag att vara medarrangörer. 

Vill du vara med? Läs mer på länken nedan

Läs mer