Ett S med olika färger- Lila, blå, orange, rosa och grön.Logga för Science Week

SCIENCE WEEK 2020

29 JANUARI - 1 FEBRUARI


Nyfiken på framtiden? Är du uppdaterad på digitalisering, teknikutveckling och framtidens jobb? Hänger du med på samhällsförändringarna och vad det kan betyda för dig? Under 4 dagar arrangerar vi seminarier och workshops på teman som digitalisering, hållbarhet, entreprenörskap och forskning. KTH håller sitt campus öppet onsdag-fredag och nytt för kommande Science Week är ett 24-timmars hackathon där du tar fram framtidens Södertälje City 2030. Anmäl dig till hackathon och andra intressanta program redan idag, det kostar ingenting!

PROGRAM 2020
HITTA HIT
NYFIKEN PÅ FRAMTIDEN?
Discover Now
We Have Answers
Puff med 4 bilder i svartvitt på en folkmassa, en soppåse, en lastbil och ett mikroskop.och texten  Hållbart samhälle i lila.
Puff med 4 bilder från industrin i svartvitt. Text i grönt, Hållbarhet/produktion.
Puff med fyra bilder. Tre tjejer med datorer, en bild på en grupp människor vid datorer, en vybild över Södertälje, samt en bild på lastbilshjul. Ordet Hackathon i blått.
0
TIMMARS HACKATHON
0
seminarier & workshops
0
medarrangörer 

24-TIMMARS HACKATHON

31 januari-1 februari arrangeras ett 24-timmars hackathon. Du ska (i lag) ta fram hur Södertälje City ser ut  2030. Hur är staden optimerad för både människor och planeten? Vilka öppna data behöver vara tillgängliga? Kunskaper i programmering behövs inte eftersom presentationen kan ske på flera sätt!

Läs mer om hackathon och anmäl dig(Öppnas i ny webbplats)