Ett S med olika färger- Lila, blå, orange, rosa och grön.Logga för Science Week

SCIENCE WEEK
2-6 FEBRUARI 2022

Science Week är ett årligt samhällsforum för att skapa delaktighet för en hållbar värld.
Ett hundratal kostnadsfria seminarier och workshops om hållbar utveckling, hållbar produktion och hållbar stadsutveckling livsänds digitalt.
Science Week arrangeras av Södertälje Science Park tillsammans med KTH, Scania, AstraZeneca, Södertälje kommun och ett 40-tal medarrangörer.


Jag vill få e-post när programmet för 2022 är publicerat"Inspirerande gånger hundra!" • "Proffsigt!" • "Härlig bredd på talare"

Sagt av deltagare 2021
Image
Image
Image
Läs mer om Science Week

Här går nyfikenhet, forskning och framtid hand i hand

Science Week är ett framtidsinriktat event för att skapa delaktighet för en hållbar värld. Under tre dagar kan du delta i livesända webbinarier och workshops där forskare, studenter och beslutsfattare inom näringsliv, högskola och offentlig sektor möts i interaktiva samtal över branscher, generationer och gränser. Science Week 2022 sker digitalt sänds live från Södertälje Science Park den 2-4 februari. Mellan den 5-6 februari kan du delta i ett 24-timmars hackathon. Programmet släpps 30 november!

Image

Hack for Södertälje 5-6 februari

Hack for Södertälje arrangeras för dig som vill bidra till Södertäljes framtida utveckling.

Målet är att få input, idéer, koncept och lösningar till ett mer inkluderande, hållbart och uppkopplat samhälle. Hackathonet blir en katalysator och utmanare för att förstärka det pågående arbetet inom Södertälje kommuns arbete med ekosystemtjänster, IoT, AI, öppen data, realtidsdata och hållbarhet.

Proffsigt, intressant och lärorikt!
Tittare 2021
Skarpa programledare och intressanta talare, glatt överraskad!
Tittare 2021
Var tveksam till att titta på Science Week på TV, men det var riktigt bra, ser fram emot 2022!
Tittare 2021