Tillbaka till kalendern

Ät!Stockholm och MatLusts årskonferens

Eventet har redan ägt rum
MatLust bjuder in till en heldag på Södertälje Science Park där de bereder plats för hjältarna i livsmedelssverige – de små och medelstora företag som skapar nya, hållbara, innovativa och spännande produkter. De lovar en späckad dag av nätverkande, inspiration och massor av spännande smaker!

Ät!Stockholm 2022

I finalen av Ät!Stockholm träffar du 14 tävlande lag som kommer bedömas av jurygrupper inom tre områden; smak, marknadspotential och hållbarhet. Förra året vann Ostmakeriet på Rindö med sin sorbet gjord på restprodukten vassle. Den 22 november kan du smaka årets alla bidrag och även rösta på din favorit i Publikens Pris. Läs allt om tävlingen på ätstockholm.se.

Arrangörer: Södertälje kommun, MatLust Utvecklingsnod, Region Stockholm och Länsstyrelsen Stockholm.

Årskonferens med MatLust Utvecklingsnod

På MatLust Utvecklingsnods årliga inspirations- och nätverkskonferens får du träffa ett antal företag som vi vill lyfta fram för att de representerar de produkter, processer och menyer som bidrar till ett mer hållbart livsmedelssystem.

På konferensen träffar du företagare, experter och andra nyckelpersoner inom livsmedelssektorn. Och du kan tala med oss på MatLust Utvecklingsnod om hur vi kan stötta ditt företag eller samarbeta med din organisation.

Program

Kl. 10:00-11:30: MatLust Utvecklingsnods årliga inspirations- och nätverkskonferens.

Kl. 11:30-13:00: Lunch och möjlighet att smaka på alla tävlande bidrag i finalen av Ät!Stockholm 2022.

Kl. 13:00-14:30: Finalen Ät!Stockholm 2022. Lyssna på pitcharna och delta i prisutdelningen.

Du väljer själv vilka delar du vill delta i, men vi ser gärna att du hänger med oss hela dagen!

Utöver Ät!Stockholm & MatLust-konferensen...

För dig som är intresserad av hur vi kan öka produktionen av frukt, grönt och bär i Östra Mellansverige, erbjuder MatLust denna dag ett särskilt seminarium på Södertälje Science Park kl. 09:00-11:00. Läs mer om frukt och grönt-seminariet här! (Det går utmärkt att kombinera deltagande i detta seminarium med deltagande i Ät!Stockholm och MatLust Utvecklingsnods Årskonferens.)