Tillbaka till kalendern

Fordonsindustrin ställer om. Hur kan hållbarhet vara en konkurrensfördel?

Eventet har redan ägt rum
Vi befinner oss i en tid präglad av grön och teknisk omställning. Hållbarhet, elektrifiering och digitalisering står högt upp på agendan inom industrin. Detta kräver både kompetens och nya affärsmodeller.

Varmt välkommen till ett inspirerande seminarium där Peter Bryntesson, VD för FKG, branschorganisationen för underleverantörerna till fordonsindustrin, ger oss insyn i de förändringar som redan sker och kan komma att ske inom industrin, samt insikter i hur viktigt det är att tänka ett steg längre redan idag.

Hållbarhet är en stor drivkraft för förändring hos Volvo Cars. Linnea Petersson, Technical Leader Sustainable Materials på Volvo Cars, delar med sig av sina praktiska erfarenheter kring gröna förbättringar i linje med elektrifiering, digitalisering och hållbarhet.

Ni har även möjlighet att ställa frågor till våra inspiratörer. Missa inte detta inspirationstillfälle att få stöd i ert egna omställningsarbete!

Seminariet arrangeras av Fordonsdalen som en del av projektet Kompetensomställning för en hållbar fordonsindustri där Södertälje Science Park medverkar genom SuPr. Läs mer och anmäl er här.