Tillbaka till kalendern

Företagsträff 15 juni

Eventet har redan ägt rum
Välkommen på en företagarträff på Södertälje Science Park där du som företagare får chansen att nätverka under trevliga former och navigera dig i det nya EU-direktivet CSRD.

Företagarlunch
Vi inleder dagen med en företagarlunch som Företagarna Södertälje/Nykvarn och Näringslivsavdelningen Södertälje kommun bjuder in till. Här träffar du andra företagare, tjänstemän och politiker som är intresserade av företagsfrågor. Robert Kingfors, VD Södertälje Science Park berättar om Södertälje Science Parks verksamhet.

Tid: 11.30-13.00
Plats: Open Box, Södertälje Science Park, Kvarnbergagatan 12, Södertälje
Lunchen är kostnadsfri men anmälan krävs. Vid frågor kontakta Näringslivsavdelningen på naringsliv@sodertalje.se

Seminarium – Hållbarhetsrapportering skärps, vad innebär det nya EU-direktivet CSRD för er verksamhet? Vad är ett digitalt produktpass? 

Efter lunch bjuder vi, tillsammans med RISE, Scania och Foria in till en seminariedel om det nya EU-direktivet CSRD som innebär skärpt hållbarhetsrapporteringskrav. Fler företag kommer att omfattas av kravet som innebär bland annat att dubbel väsentlighet ska rapporteras, det vill säga både in- och utgående påverkan, rapporten kommer att behöva inkluderas i förvaltningsberättelsen för berörda företag och tredjepartsgranskning blir ett krav. Kom och delta i seminariumet och få en överblick över vad CSRD innebär och vilka åtgärder ditt företag ditt företag behöver vidta nu och inom en snar framtid.

Tid:
13.00-15.30
Plats: Black Box, Södertälje Science Park, Kvarnbergagatan 12, Södertälje

Sommarfest
Avslutningsvis firar vi tillsammans in sommaren med en festlig eftermiddag med tilltugg, underhållning och en avslappnad atmosfär där du kan
mingla med andra företagare och representanter från näringslivet.

Tid: 15.30-18.00
Plats: Innergården på Södertälje Science Park