Här finns både kontors/arbetsplatser, heltid, deltid eller kom några timmar. Vi har lokaler för möten, allt från 4 personer upp till 220 personer.

Södertälje Science Park är en plats för innovation/utveckling och nätverkande. Läget är det bästa i norra stadskärnan, endast 15 minuters promenad från Södertälje centrum. I byggnaden finns, förutom företagen som hyr kontorsplatser, även KTH Södertälje, KTH Lean Centrum och Campus Telge.

Söker du kontorsplats eller möteslokal?

I huset finns moderna och flexibla möteslokaler och arbetsplatser. Du kan antingen, kostnadsfritt slinka in i öppna ytan i entrén och arbeta/studera. Det finns fyra våningsplan med olika sittplatser, cafeteria och en stor lunchrestaurang med buffé. Lösenord till wi-fi får du i receptionen. Eller, om du är i behov av kontorsplats finns det både fasta och flexiplatser.

Möteslokalerna är flexibla och finns i olika storlekar – allt från den mindre gruppen upp till 230 personer i fullutrustade Black Box. I våra öppna lokaler kan du dessutom arrangera event eller utställningar. Vill du hyra lokal, planera en stor konferens eller bara har frågor om lokalerna och mat/fika?

Kontakta receptionen på sciencepark@eurest.se