Med bil
Från Stockholm tar du första avfarten i Södertälje. Det är skyltat från alla motorvägsavfarter med bruna skyltar, märkta Tom Tits Experiment. Följ dem men framme vid Tom Tits åk uppför Astrabacken så är du snart hos oss.

Parkering
Det finns en liten betalbesöksparkering bakom huset med infart från Forskargatan. Flest platser finns på Tom Tits parkeringen och parkera och gå ca 3 min till Science Parken.

Åka kollektivt
I rusningstrafik är det enklast att åka med t-bana till Liljeholmen och ta motorvägsbussen 749 till Polhemsgatan i Södertälje. Därifrån är det en promenad på ca 7 minuter till Science Parken. Det går pendeltåg från Stockholm till station Södertälje Centrum varje kvart. Det går också bussar från t ex Fittja (748) och Liljeholmen (buss 749) till Södertälje Centrum. Regionbussar till Sörmland.

Med tåg och buss
Åker du pendeltåget till Södertälje centrum är det omkring 15 minuters promenad till Södertälje Science Park Campus Telge. Du kan också ta bussen (754, 759, 780, 787) från stationen vid i Södertälje centrum och kliva av vid Astrabacken.

Åker du med vanligt tåg så kommer du till Södertälje Syd. Därifrån går det bussar (754, 755 och 788) som stannar vid Astrabacken precis vid Norra stadskärnan/Snäckviken.

Sök tider och hållplatser på sl.se

Adress: Kvarnbergagatan 12, Södertälje