Vi finns cirka tio minuters promenad från Södertälje centrum, backen upp bakom Tom Tits. Det går att komma in i byggnaden med både barnvagn och rullstol. I byggnaden finns hissar till alla våningsplan.

Länk till Södertälje Science Park på Googles kartor

Till oss med buss från Stockholm

I rusningstrafik är det enklast att åka med t-bana till Liljeholmen och ta motorvägsbussen 749 till Polhemsgatan i Södertälje. Därifrån är det en promenad på cirka sju minuter (700 meter) till Södertälje Science Park.

Det går också bussar från till exempel Fittja (748) till Södertälje Centrum med avstigning Polhemsgatan. Det finns även regionbussar från Sörmland.

Pendeltåg

Det går pendeltåg från Stockholm till station Södertälje Centrum varje kvart. Åker du pendeltåget så är det omkring 15 minuters promenad (1,2 km) till Södertälje Science Park. Du kan också ta bussen (754, 759, 780, 787) från stationen i Södertälje centrum och kliva av vid Astrabacken precis vid Södertälje Science Park.

Med regionaltåg och buss till Södertälje Syd

Åker du med vanligt tåg (SJ med flera på stambanan) så kommer du till Södertälje Syd. Därifrån går det bussar (754, 755 och 788) som stannar vid Astrabacken.

Sök tider och hållplatser på sl.se 

Med bil

Från Stockholm tar du första avfarten i Södertälje. Det är skyltat från alla motorvägsavfarter med bruna skyltar, märkta Tom Tits Experiment. Följ dem men framme vid Tom Tits åker du uppför Astrabacken så är du snart hos oss.

Det finns väldigt få parkeringsplatser i anslutning till Södertälje Science Park. Närmsta parkering är en allmän, avgiftsbelagd parkering vid Tom Tits cirka 3 minuters gångväg från oss. Infart Nedre Villagatan.

Välkommen!