Kostnadsfri hållbarhetskurs för små och medelstora bolag

Publicerad: 23 augusti 2022
Lär dig hur du utvecklar en hållbar verksamhet och hur du implementerar kunskaperna på din arbetsplats.

Nu har anmälan öppnat till höstens omgång av kursen Hållbarhet i praktiken, i vilken hållbarhetsexperter och förändringsledare coachar företag ute i den egna verksamheten. Kursdeltagarna får bland annat en inblick i framtidens hållbara transportsystem och praktiska verktyg inom hållbarhet för att kunna utveckla och accelerera ett grönt förbättringsarbete.

”Mycket lärdom från andra och diskussioner i grupperna, bra styrning och många tips!” säger en röst om kursen och nuvarande kursdeltagare har hittills gett ett samlat omdöme ”Utmärkt” på genomförda utbildningsmoduler.

Genom samarbetsprojektet Kompetensomställning för en hållbar fordonsindustri, som finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden via Tillväxtverket, kan små och medelstora företag nu kostnadsfritt ta del av inspirationsseminarier, erhålla coachning på plats och gå KTH-kursen Hållbarhet i praktiken.

Läs mer och anmäl dig via denna länk! Kursstart sker 4/10.

Denna kurs drivs inom ramen för ett samarbetsprojekt mellan KTH, Region Stockholm (projektägare), FKG samt Södertälje Science Park och delfinansieras av europeiska regionala utvecklingsfonden.

Är ert företag cybersäkert?

I takt med att allt fler komponenter blir uppkopplade och verksamheter digitaliseras, ökar sårbarheten samt krav från myndigheter och kunder. Vi erbjuder ett cybersäkerhetsprogram där ni får coachning, utbildning och nätverkande.
Läs mer