N4 - vinnare av Årets Innovationspris 2019

Publicerad: 11 november 2019

N4 står som vinnare av Årets Innovationspris 2019! N4 är ett bolag skapat med ett väldigt tydligt kundfokus. Värdegrunderna är från Lean filosofin och den operativa styrningen använder olika verktyg för att säkra alla typer av leveranser till kund.

Äntligen! Det känns otroligt stort att få den utmärkelsen och att N4:s ”signalsystem” uppmärksammas. Det är verkligen stort att andra organisationer/företag ser hur vi skapar värde till N4:s kunder samtidigt som vi har medarbetaren i förarsätet, kundfokus får en helt annan innebörd när man möter oss på N4. Det som är unikt med N4:s verksamhet är att man har lyckats bygga ett visuellt styrningsverktyg som säkerställer både den operativa leveransen samt den strategiska utvecklingen för hela bolaget. Att lyckas med detta i ett företag som levererar tjänster är unikt. Produkten ”signalsystemet” kan både skalas upp och säljas vidare till andra företag/organisationer, säger Roger Baakki, VD på N4.

Nomineringen

Genom att lyssna på kundens behov av att drivas av viljan att ständigt förbättras har årets vinnare utvecklat och levererat ett innovativt erbjudande och en arbetsmetod som långsiktigt skapar värde och hållbarhet för såväl kunden som för den egna organisationen,

Priset delades ut av Eva Helén, utvecklingsstrateg på Södertälje Science Park.

Om Årets Innovationspris

Årets Innovationspris delas ut till ett företag eller en organisation som visat på en nyskapande och hållbar produkt eller tjänst med innovationshöjd som har kommersiell eller samhällsekonomisk potential. Företagets koppling till Södertälje ska vara tydlig, antingen genom verksamhet i Södertälje, eller att företaget har starka rötter i Södertälje.

Är ert företag cybersäkert?

I takt med att allt fler komponenter blir uppkopplade och verksamheter digitaliseras, ökar sårbarheten samt krav från myndigheter och kunder. Vi erbjuder ett cybersäkerhetsprogram där ni får coachning, utbildning och nätverkande.
Läs mer