Nu är det möjligt att skicka intresseanmälan till höstens omgång av innovationscheckar

Publicerad: 31 augusti 2022
Driver ni ett aktiebolag eller en ekonomisk förening som vill utvecklas och stärka er innovationsförmåga och konkurrenskraft? Nu finns återigen möjligheten att skicka in intresseanmälan om innovationscheckar!

Precis som i våras har vi Södertälje Science Park möjlighet att fördela innovationscheckar till små och medelstora företag. Checkarna har initierats av myndigheten Vinnova för att stärka företagens innovationsförmåga och konkurrenskraft.

En innovationscheck används för att stärka ditt bolags innovationsförmåga och därmed konkurrenskraft. Checkarna bekostar extern kompetens inom tre olika områden: affärsutveckling, infrastruktur och immateriella tillgångar (IP). Upp till takbeloppet finns det möjlighet att kombinera insatser av olika checktyper, till exempel att först nyttja en infrastrukturcheck och därefter en affärsutvecklingscheck såvida de avser samma projekt i företaget.

kicka in er intresseanmälan senast 18 september 2022.

Science Week 2023 - 1-3 februari

Möt morgondagen! Science Week är ett framtidsinriktat samhällsforum med fokus på hållbarhet. Välj bland över 60 seminarier inom hållbar utveckling, hållbar produktion och stadsutveckling.
Läs mer och registrera dig