Nytt avsnitt ute av Prototyppodden

Publicerad: 11 mars 2020

Prototyppodden är en podd om allt från konstnärliga bastuägg till 3D-printing i mat och designmetoder.

Har du alltid velat smaka på hur det är att vara entreprenör, undrat vad Design Thinking är, eller helt enkelt vill lära dig nya saker om prototypande, 3D-printing och skapande? Då har du kommit rätt! Vi publicerar med jämna mellanrum korta och rappa avsnitt på temat prototyping i en lättsam podd inspelad där det händer, oavsett om det är en verkstad, på tåget eller mitt i produktionen av framtidens nya lösningar. Podden ger i Södertälje Science Parks regi med Thomas de Ming.

Lyssna på Prototyppodden

Prototyppodden är framtagen genom Prototypverkstaden inom ramen Frontrunners for Sustainable Innovation ett gemensamt, EU-finansierat projekt, mellan tre av Stockholmsregionens starkaste innovationskluster: Kista Science CitySödertälje Science ParkOpenlab och KTH. Tillsammans hjälper vi små och medelstora företag att utveckla sina idéer snabbare och ta sina innovationer till marknaden.

Eu

Science Week 2023 - 1-3 februari

Möt morgondagen! Science Week är ett framtidsinriktat samhällsforum med fokus på hållbarhet. Välj bland över 60 seminarier inom hållbar utveckling, hållbar produktion och stadsutveckling.
Läs mer och registrera dig