Över 4 000 anmälda till Södertälje Science Week

Publicerad: 29 januari 2019
Siffran stiger! Den 30 januari smäller det -  Södertälje Science Week 2019 och vi har över 4 000 anmälda till våra 96 seminarier. Är du en av dom? 
 
Vi rekommenderar lite extra onsdag och torsdag eftermiddag mellan 16.00-18.00 på det vi kallar Chill & Meet. Du kan ta en promenad i Rom eller gå med Dinosaurier med AstraZenecas AR, testa framtidens mat med MatLust, VR med Scania, rörelseglädje med Friskis & Svettis, bygga en Bubble Node med Inicio eller skapa eget digitalt konstverk med Grafikens Hus, och mycket mer! Det är bara att droppa in!

Öppet campus på KTH Södertälje

Den 2 februari mellan 11.00-15.00 är det Öppet Campus på KTH Södertälje där du kan träffa en rektor, prata med en politiker, lyssna till hur du skaffar dig ett hållbart digitalt arbetsliv, eller få inspiration kring teknik och ingenjörsyrket. Möt studenter, studievägledare och föreläsare från KTH Södertälje, AstraZeneca, Scania, Campus Telge och Södertälje kommun. Lär dig om hur Lean fungerar i KTH:s Trampbilsfabrik. På plats får du information om alla våra utbildningar – allt från högskoleförberedande utbildning till civilingenjörsutbildning och doktorsutbildning. Samma dag arrangeras även Engineer Career Day för ingenjörer som söker jobb.

Södertälje Science Park är huvudarrangör av Södertälje Science Week med sina ägare Scania, AstraZeneca, KTH och Södertälje kommun. Därtill medverkar olika företag och organisationer med aktuella programpunkter.

Är ert företag cybersäkert?

I takt med att allt fler komponenter blir uppkopplade och verksamheter digitaliseras, ökar sårbarheten samt krav från myndigheter och kunder. Vi erbjuder ett cybersäkerhetsprogram där ni får coachning, utbildning och nätverkande.
Läs mer