Programstart för Liften med 12 nya bolag

Publicerad: 16 september 2022
Nu startar en ny omgång av affärsutvecklingsprogrammet Liften. Här stöttar vi med bland annat utvecklingsarbete, hållbarhet och designprocesser.

I denna omgång kommer 12 anmälda företag delta i affärsutvecklingsprogrammet Liften. Programmet vänder sig till små och medelstora producerande företag i Stockholmsregionen. Syftet med programmet är att hjälpa företag att identifiera utvecklingsbehov och hitta lösningar på utmaningar i sina verksamheter. Programmet pågår under 12 veckor med 5 mötestillfällen, både fysiska och digitala träffar där företagen erbjuds utbildningsinsatser inom bland annat utvecklingsarbete, hållbarhet och designprocesser.

– Det känns jättekul och spännande att 12 nya företag börjar sin resa mot att bli mer konkurrenskraftiga och hållbara. Vi på Södertälje Science park är glada att få möjlighet att tillsammans med företagen utveckla och driva förändring och att vara en mötesplats för samarbeten och nätverk säger Maria Rylander Masoumi, projektledare för Liften.

Efter avslutat program blir företagen en del av Södertälje Science Parks industrinätverk där de kan utbyta lärdomar och erfarenheter med andra företag.

Vill ni vara med i nästa omgång av Liften? Skicka er intresseanmälan till Maria Rylander Masoumi

Ta del av framtiden

Välkommen till Science Week 2024! 30 januari till 1 februari fylls Södertälje Science Park med föreläsningar, workshops och utställningar. Det gemensamma temat är framtidens lösningar på vår tids största utmaningar.
Läs mer