Science Week blir digitalt och sänds live

Publicerad: 9 december 2020

Vi ställer inte in, vi ställer om! Science Week 2021 kommer att sändas digitalt live på di.se. Science Week är ett samhällsforum för att skapa delaktighet för en hållbar värld. Vi adresserar aktuella teman inom samhällsutveckling, entreprenörskap, innovation och hållbar produktion. Totalt arrangerar vi ett 80-tal talkshows, seminarier och workshops.

Aktörerna bakom Science Week är Södertälje Science Park med Södertälje kommun, KTH, Scania, AstraZeneca och ett 30-tal medarrangörer. Mellan den 3-5 februari sänder Science Week live via en exklusiv specialframtagen pop-up kanal kallad ”SW24” på di.se.
Samarbetet med Bonnier Brand studios öppnar upp en fantastisk möjlighet för oss att nå ut brett och coronasäkert
till en intressant målgrupp, säger Robert Kingfors, vd på Södertälje Science Park AB.
Det här är en medial milstolpe för hur konferenser och event ska paketeras för att budskapen ska nå många personer och rätt personer. Vi är stolta över att en modig kund ger oss det här förtroendet. Det är ett privilegium att vi tillsammans tillåts tänka kreativt och satsa på innovativa lösningar i en utmanande tid, säger, Pär Carlsson, Senior Advisor på Bonnier News Brand Studio.
Programmet kommer att finnas på scienceweek.se den 20 december och vara öppet för anmälan.
www.scienceweek.se

Är ert företag cybersäkert?

I takt med att allt fler komponenter blir uppkopplade och verksamheter digitaliseras, ökar sårbarheten samt krav från myndigheter och kunder. Vi erbjuder ett cybersäkerhetsprogram där ni får coachning, utbildning och nätverkande.
Läs mer