Södertälje Science Park arrangerar semifinal av Unga Forskare för andra året

Publicerad: 18 februari 2021

Södertälje Science Park arrangerar en av semifinalerna av Unga Forskare för andra året i rad. Tävlingen Unga Forskare är Sveriges största vetenskapsmässa och tävling för gymnasieprojekt inom naturvetenskap, teknik och matematik är en möjlighet för dig att lyckas bättre med ditt projekt och en chans att nå ett steg längre. Den 23 februari står Södertälje Science Park värd för den digitaliserade versionen av tävlingen med totalt 40 projekt som ska pitchas för en jury med 24 deltagare som Södertälje Science Park ansvarat för att sätta ihop. Av 40 projekt går åtta vidare till final.

- För Södertälje Science Park som har fokus på hållbar produktion är det viktigt att sprida entusiasm och intresse för forskning och vi vill vara med och bidra till framtida spetskompetens, säger Mikael Ek, projektledare på Södertälje Science Park och ansvarig för juryn. 

Under hela våren kan du se den digitala utställningen med alla unga forskares skolprogram! Digitala föreläsningar och monterpresentationer av spännande forskning till stöd för gymnasiearbetet och natur- och teknikämnena – öppnar 18 feb! Finalutställning i montrar öppnar 22 mars.

Besök finalen och Digitala Utställningen Unga Forskares skolprogram

Är ert företag cybersäkert?

I takt med att allt fler komponenter blir uppkopplade och verksamheter digitaliseras, ökar sårbarheten samt krav från myndigheter och kunder. Vi erbjuder ett cybersäkerhetsprogram där ni får coachning, utbildning och nätverkande.
Läs mer