Södertälje Science Park söker junior projektledare

Publicerad: 9 juni 2017

Junior projektledare

På Södertälje Science Park får du stora utvecklingsmöjligheter och chans att arbeta brett i en dynamisk start-up. Här verkar du i gränslandet mellan samhälle, akademi och näringsliv och bidrar till utvecklingen av framtidens Södertälje.

Junior projektledare Södertälje Science Park

Södertälje Science Park, SSCP, är södra Storstockholms innovativa utvecklingsarena och invigs årsskiftet 2017/18. Nu söker vi söker en självgående och driven junior projektledare som vill vara med på vår utvecklingsresa.

Hos oss får du ett spännande jobb, stor frihet och chans att vara där det händer. Du kommer att jobba brett mot ett mål – att bygga SSCP som framtidens mötesplats för innovation för näringsliv, studenter, forskare och för samhället.

Din framtid

Vi är en ung organisation med mycket driv och passion.  För rätt person finns stora möjligheter att växa och utvecklas i rollen. Om 5–10 år hoppas vi att du vill vara en av centralpersonerna som driver projekt för utveckling, samverkan och innovation.

Dina arbetsuppgifter

Du leder mindre projekt, skapar evenemang och driver löpande kommunikationsarbete. Till din hjälp har du tre engagerade medarbetare och ett stort nätverk som gärna delar med sig av sin kunskap. SSCP befinner sig i en kreativ uppstartsfas – miljön är rörlig, föränderlig och arbetsrutiner är under uppbyggnad.

I dina arbetsuppgifter ingår också:

  • Att tillsammans med kollegor bygga rutiner och arbetssätt, hitta lösningar för IT och administration.
  • Att vara första kontaktpunkt för externa kontakter såsom samtal, mejl och besök.
  • Administration och ekonomi.

Om Södertälje Science Park

Bakom SSCP står Södertälje kommun, Scania, AstraZeneca, Acturum och KTH – ett starkt och inte minst engagerat nätverk. Med utgångspunkt i Södertäljes starka tradition av världsledande industriföretag och hållbar produktion satsar vi på att bli den nationella noden för hållbara produktionsflöden. SSCP är centrum för Norra Stadskärnan som växer fram i Södertälje. Här utökar KTH till 1 200 utbildningsplatser och nya forskartjänster, 700 nya bostäder byggs och en kreativ och utvecklande miljö väntar på dig.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är drivande, strukturerad, social och utåtriktad. För att trivas i rollen behöver du kunna arbeta självständigt med många olika typer av arbetsuppgifter. Du är prestigelös och tycker om att hjälpa till där det behövs. Vi tror att du som söker har arbetat ett par år efter din examen. Har du dessutom erfarenhet och förståelse för Södertäljes utmaningar genom att ha arbetat, bott eller på annat sätt varit verksam i Södertälje är det ett stort plus.

Krav

  • Högskoleutbildning, gärna ingenjör.
  • Viss arbetslivserfarenhet (gärna projektledning, administration).
  • Bra uttrycksförmåga i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Kunskaper i Officepaketet.

Meriter

  • Kompletterande utbildningar inom projektledning, kommunikation, innovation eller affärsutveckling.
  • Erfarenhet inom kommunikation.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Robert Kingfors, verksamhetsledare, 070-392 95 00. I den här tjänsten samarbetar vi med Telge i rekryteringsprocessen. Har du frågor, kontakta Sofia Berger, HR-specialist, 08-550 222 95. Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

Sista ansökningsdag

Vi arbetar löpande med rekryteringen till den här tjänsten. Därför vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, men senast 26 juni 2017. 

[x_gap size="40px"]

[x_button shape="square" size="large" float="none" href="https://telge.easycruit.com/vacancy/application/1862675/149543" target="blank" info="none" info_place="top" info_trigger="hover"]Skicka ansökan[/x_button]

Är ert företag cybersäkert?

I takt med att allt fler komponenter blir uppkopplade och verksamheter digitaliseras, ökar sårbarheten samt krav från myndigheter och kunder. Vi erbjuder ett cybersäkerhetsprogram där ni får coachning, utbildning och nätverkande.
Läs mer