Södertälje Science Park stärker samarbetet inom livsmedelssektorn genom initiativ från SISP

Publicerad: 29 april 2024
Södertälje Science Park deltar i ett samarbetsinitiativ, organiserat av SISP, för att främja innovation och samverkan inom livsmedelssektorn.

Swedish Incubators & Science Parks (SISP) är branschorganisationen för Sveriges inkubatorer och science parks. För att effektivisera utveckling, samverkan och funktionen som expert- och remissinstans, organiserar SISP nu medlemmar i olika forum för att kraftsamla inom olika områden.

Först ut är livsmedel, där Södertälje Science Park tillsammans Matlust utvecklingsnod som drivs av Södertälje kommun kommer samarbeta med andra ledande aktörer såsom Krinova Incubator & Science Park, Innovatum AB, Dalarna Science Park, Science Park Gotland och BizMaker. Det gemensamma arbete syftar till att främja innovation, produktion och samverkan för att stärka det lokala ekosystemet och driva fram en hållbar utveckling tillsammans inom livsmedelssektorn.

Läs mer om SISP medlemsforum för expertkunskap och samverkan här.

Ta del av framtiden

Se Science Week 2024 i efterhand! 30 januari till 1 februari fylldes Södertälje Science Park med föreläsningar, workshops och utställningar. Du kan se alla digitala sändningar i efterhand på SWPlay.
Läs mer