Tre lediga tjänster - vi söker projektledare och tillverkaransvarig!

Publicerad: 6 juli 2022
Södertälje Science Park fortsätter att växa! Nu söker vi två projektledare och en tillverkaransvarig till Produktionsänglar.

Observera att ansökningstiden för dessa tjänster har passerat. Du är dock alltid välkommen att skicka en spontanansökan till info@sscp.se.

Projektledare sökes till Södertälje Science Park

Som projektledare jobbar du brett med att driva projekt med fokus på omställning mot hållbar produktion tillsammans med våra partners, i en innovativ miljö i gränslandet mellan akademi och industri präglat av driv och utvecklingsvilja. Din arbetsdag kommer att vara omväxlande, strategiskt utmanande och innebära många spännande kontaktytor.

Läs mer och ansök via denna länk.

Tillverkaransvarig till Produktionsänglar

Har du koll på industrialisering, produktutveckling, produktionssättning, kvalitetssäkring, slutmontering, monteringssekvenser, kravspecifikationer, värdeflödesanalyser? Om något av det träffade rätt har du förmodligen en bakgrund från någon av Sveriges många industrier. Sveriges startups behöver dig! Din uppgift är att förstå startupernas tillverkningsbehov, eller att göra dem medvetna om vilka behov de har, genom programmets utformning. Du agerar som dörröppnare till Sveriges fantastiska nätverk av tillverkare och genom din metodutveckling ser du till att rätt startup träffar rätt tillverkare.

Läs mer och ansök via denna länk.

Projektledare till den nationella noden för hållbar produktion

Att producera världsledande produkter utan att belasta morgondagen, är det möjligt? Givetvis – om du frågar oss på den nationella noden för hållbar produktion SuPr, Sustainable Production. Nu söker vi en driven projektledare som ska stötta våra partners till att skapa ledande, hållbar produktion i svensk industri. Som projektledare jobbar du brett med att etablera hållbar produktion tillsammans med våra partners, i en innovativ miljö i gränslandet mellan akademi och industri präglat av driv och utvecklingsvilja. Din arbetsdag kommer att vara omväxlande, strategiskt utmanande och innebära många spännande kontaktytor.

Läs mer och ansök via denna länk.

Är ert företag cybersäkert?

I takt med att allt fler komponenter blir uppkopplade och verksamheter digitaliseras, ökar sårbarheten samt krav från myndigheter och kunder. Vi erbjuder ett cybersäkerhetsprogram där ni får coachning, utbildning och nätverkande.
Läs mer