Vilken 3D-skrivare ska jag välja?

Publicerad: 6 augusti 2020

Vi arrangerar ett seminarium i månaden fram till årsskiftet som handlar om 3D-skrivare. Den 20 augusti handlar det om vilken 3D-skrivare du bör välja.

Har ditt företag en tidig prototyp, en hårdvara, som du vill jobba vidare med och utveckla? Idéer som du gått och tänkt på, men inte har tid, kunskap eller förutsättningarna att göra verklighet av? Funderar du på hur additiv tillverkning som 3D printing skulle kunna erbjuda en snabbare väg att gå från idé till prototyp? Eller funderar du på att införa det som komplement till existerande produktion?
Under seminariet som Södertälje Science Park anordnar i samarbete med KTH Södertälje kommer vi att ge en introduktion till hur 3D skrivande kan stödja en snabb prototyp-process. Du kommer också att få insikt om hur samarbetet med Open Prototyping Södertälje är upplagt och hur du som företagare/innovatör kan ta del denna resurs.

Seminariet pågår 1 timme. Anmäl dig till seminariet den 20 augusti via detta formulär.

Datum: Träff 2: 20 augusti
Tid: 13.00-14.00
Form: Digitalt via Zoom (möteslänk mailas ut)
Frågor: victor.strimfors@sscp.se, 0763-44 84 77 eller mikael.ek@sscp.se, 0733-12 92 57

Är du nyfiken på prototypverkstaden som driver tillsammans med KTH Södertälje? Läs mer på www.sscp.se/ops

Ta del av framtiden

Se Science Week 2024 i efterhand! 30 januari till 1 februari fylldes Södertälje Science Park med föreläsningar, workshops och utställningar. Du kan se alla digitala sändningar i efterhand på SWPlay.
Läs mer