Eventprojektledare till Södertälje Science Park – Hållbart, häftigt och framtidsorienterat!

 

Vill du jobba som eventprojektledare i en spännande miljö där det händer mycket? Är du driven, strukturerad och självgående? Vill du ha ett jobb där du är spindeln i nätet och har många kontakter? Vill du vara med och bidra till ett bättre Södertälje i en hållbar värld? Då är det dig vi söker!

Science Week 2021 handlar om att skapa nyfikenhet och intresse för morgondagens hållbara lösningar inom samhällsutveckling, produktion, digitalisering och entreprenörskap. Vi arrangerar Science Week för fjärde gången med mål att ha ca 5 000 besökare och drygt 100 programpunkter. Vi skapar möten mellan företagare, forskare, studenter, elever, företag, tjänstemän och politiker. Fokus är forskning, utveckling, innovation och högre utbildning.

Vi har också andra events som Unga Forskare, Företagsmässor, nätverksträffar mm som sker löpande under året och som ingår i ditt ansvar.

Din roll som eventprojektledare

Du är ansvarig för att hålla ihop event och koordinera programarrangörer, utställare, logistik, lokaler, teknik, värdar och mycket mera med hjälp av vår egen och inhyrd personal. Du kommer att ha en egen budget och stor frihet att påverka utformning i tätt samarbete med innehållsansvariga och vår kommunikationsansvarige. Med rådande situation utvecklar vi även våra event med ökad grad av digitalisering där du har en nyckelroll.

Din arbetsplats kommer att vara i nya fräscha lokaler på Södertälje Science Park i Södertälje där resten av gänget finns. Vi behöver dig gärna redan nu.

Din erfarenhet

Du behöver gilla struktur och ha erfarenhet av att driva och koordinera större event/mässor och konferenser. Övergripande erfarenhet av att koordinera vem, vad, när och hur samt rekrytering av deltagare, marknadsföring och övrigt som ingår i arbete med event. Vi är flera i laget så att du är en bra lagspelare är A och O.

Om Södertälje Science Park

Bakom Södertälje Science Park AB står Södertälje kommun, Scania, AstraZeneca och KTH – ett starkt och inte minst engagerat nätverk. Med utgångspunkt i Södertäljes starka tradition av världsledande industriföretag och hållbar produktion satsar vi på att bli den nationella noden för hållbar produktion. Vi är centrum för Norra Stadskärnan som växer fram till ett kunskapscentrum i Södertälje. Här utökar KTH till 1 200 utbildningsplatser och nya forskartjänster, 700 nya bostäder byggs och en kreativ och utvecklande miljö väntar på dig.

Hos oss får du ett spännande jobb, stor frihet och chans att vara där det händer. Du kommer att vara en del av Södertälje Science Park som är framtidens mötesplats för innovation för näringsliv, studenter, forskare och för samhället. Vi är en ung organisation med mycket driv och passion. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas i rollen.

Vi intervjuar löpande – skicka därför din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen att bli en av oss!

Ansök till tjänsten som Eventprojektledare

Kontakt:

För frågor kring tjänsten kontakta: Eva Helén, Utvecklingsstrateg. E-post: eva.helen@sscp.se, mobil: 0766-483 360

I rekryteringen samarbetar vi med Telge. För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta: Jenny Östgren, HR-ansvarig. E-post: jenny.ostgren@telge.se, telefon: 08-550 223 83

Läs mer om Science Week på: scienceweek.se